مدیر واحد تولیدی نان مختص بیماران دیابتی با اشاره به تولید این نان غنی شده با دارا بودن 40درصد فیبر گفت: بسیاری از نان های کشور با دمای بالای 200درجه حرارت می بینند که این حرارت باعث ایجاد نوعی سمی از غلات موجود در این نان ها می شود.
به گزارش میراث آریا، اردشیر بدیعی مدیر واحد تولیدی نان سارینا با بیان اینکه برای نخستین بار اقدام به تولید نان دیابتی از سویا کردیم، گفت:این نان ها پایین ترین میزان کربوهیدرات و بیشترین میزان فیبر را دارد که آیتم هایی که مورد توجه دیابتی هاست یعنی پروتئین، کربوهیدرات و فیبر همه در این نان طراحی و گنجانده شده است.
وی افزود: این نان که نزدیک به یک سال است که در کرج تولید می شود در قالب شکل های مختلف سوخاری و نرم است که در این مدت انجمن دیابت کرج از این نان استفاده می کند که کاملا مورد رضایت دیابتی ها بوده است و با خوردن آن قند خون بالا نمی رود. ضمن اینکه شکل سوخاری این نان ایده آل برای رژیم های لاغری و برای کبد چرب است. 
بدیعی با اشاره به وجود مقادیر زیادی رازیانه و سیاه دانه در خمیر این نان اظهار کرد: نان سارینا یک نان پروسس و غنی شده و یک نان کامل است که در ایران سابقه تولید نداشته است.
مدیر واحد تولیدی نان سارینا تولید این نان را نیمه صنعتی و دارای تولید انبوه دانست و تصریح کرد: نان جو حداکثر 12 درصد فیبر دارد ولی نان سویا تولید شده مزبور 40درصد فیبر دارد. ضمن اینکه اکثر نان های ایران حرارت بالای 200درحه می بینند که همین باعث می شود سمی از غلات موجود در آنها تولید شود که نان تولیدی سارینا در دمای زیر 200درجه پخته می شود که شکل خشک آن تا 6ماه و شکل های نرم نان داخل یخچال تا 10 روز ماندگاری دارد.


انتهای پیام/

کد خبر 1394070431